Agilitykoirakon yksilöllinen fysiikkavalmennus

OLETTEKO ETSIMÄMME KOIRAKKO?

Oletko tavoitteellisesti treenaava agilityurheilija? Tähtäätkö ensi kesän arvokisoihin? Haluaisitko lajivalmennuksen tueksi oman valmentajan sekä omaan että koirasi agilitya tukevaan oheisharjoitteluun?

Tarjoamme sinulle yksilöllisesti räätälöidyn valmennuskokonaisuuden keväälle 2018.

Paketti sisältää tapaamiset vähintään kerran kuukaudessa personal trainer ja fysiikkavalmentaja Rosa-Marian (Sporttitassu) sekä eläinfysioterapeutti Ulla Tuomen (Espoon Eläinfysioterapia) kanssa. Valmennuksessa edetään koirakon tavoitteiden ja tarpeiden pohjalta. Tapaamiset ovat Espoossa sekä Vantaalla.

Mitä personal trainer voi tarjota?

Kartoitetaan kokonaisvaltaisesti tämänhetkinen tilanteesi ravitsemuksen, treenin, unen ja palautumisen näkökulmasta.

Asetetaan tavoitteet sekä seurataan niiden toteutumista.

Tarvittaessa laaditaan treenisuunnitelma, jonka tarkoituksena on kehittää agilityohjaajalle tärkeitä ominaisuuksia, kuten kiihdytyksiä, liikkeellelähtöjä, ketteryyttä ja nopeutta.

Mitä eläinfysioterapeutti voi tarjota?

Valmennuksen aikana koirallesi suunnitellaan teidän tavoitteiden ja koiran tämän hetkisten suoritusten mukaan yksilöllinen harjoitusohjelma, joka kehittää koiran suorituskykyä juuri agilitya ajatellen.

Lisäksi käydään läpi kilpailupäivän rutiineja lämmittelystä jäähdyttelyyn, jolloin saat tuettua koirasi optimaalista suorituskykyä tärkeissä kilpailuissanne, sekä ennaltaehkäiset vammojen syntymistä.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytyksenä on henkilökohtainen korkea motivaatio sekä itsesi että koirasi kehittämiseen.

Valmennus etenee sinun tavoitteiden mukaisesti. On tärkeää, että sinulla on jonkunlainen visio siitä, minkälaista apua ja tukea meiltä haluaisit. Valmennuskaudella treenataan/liikutaan ja koiran kanssa tehdään säännöllistä oheisharjoittelua.

Tarjoamme edullisen paketin kolmelle koirakolle:

  • Seuraamme blogissamme kolmen koirakon etenemistä kevään aikana ja heille tarjoamme paketin edulliseen 320 € hintaan (normaalihinta 560 €) sisältäen 4 tapaamista sekä Rosa-Marian että Ullan kanssa.
  • Alennuspaketin koirakot on nyt valittu ja heille on ilmoitettu valinnasta sähköpostitse.
  • Voit myös ostaa paketin normaalihintaan, ilman osallistumista blogiartikkelin tekoon. Ilmoita tällöin tilauksestasi osoitteeseen info@agilityurheilijat.fi .
  • Agilitykoirakon yksilöllisen fysiikkavalmennuksen suosio on yllättänyt meidät ja pystymme ottamaan enää 4 osallistujaa tälle keväälle.

Kerro meille toiveistasi ja tavoitteistasi, niin tarjoamme ratkaisuja sinun ja koirasi matkalle kohti tavoitteitanne!

 

Sisältö:

 

  • Tammikuussa aloitetaan alkukartoituksella. Kartoitetaan, missä mennään ja laaditaan yhdessä kokonaisvaltainen suunnitelma keväälle. Teroitetaan sinun ja koirasi fysiikka terävimmilleen kesän arvokisoihin!

 

  • Tapaamiset (n. 60min) personal trainerin ja eläinfysioterapeutin kanssa n. kerran kuukaudessa (tammi-toukokuu).
  • Tapaamisissa seurataan edistymistänne ja ohjataan jatkoharjoittelua. Pakettihinta sisältää 4 tapaamista personal trainerin ja eläinfysioterapeutin kanssa eli yhteensä 8 tapaamista. 
  • Ohjeistus omatoimiseen harjoitteluun ja koirasi oheisharjoitteluun.

 

Ilmoittautumisia innokkaina odottaen, Rosa-Maria ja Ulla

 

Vastaa