Agilitykoirakon yksilöllinen fysiikkavalmennus

OLETKO TAVOITTEELLINEN AGILITYURHEILIJA?

Oletko tavoitteellisesti treenaava agilityurheilija? Tähtäätkö ensi kesän arvokisoihin? Haluaisitko lajivalmennuksen tueksi oman valmentajan sekä omaan että koirasi agilitya tukevaan oheisharjoitteluun?

Tarjoamme sinulle yksilöllisesti räätälöidyn valmennuskokonaisuuden keväälle 2018.

Valmennuksessa edetään sinun tavotteiden ja tarpeiden pohjalta – koirakkona. Tarpeesi ja tavoitteesi voivat olla esimerkiksi seuraavanlaisia:

”Haluaisin päästä liikkeelle nopeasti, koska muuten olen myöhässä seuraavista tilanteista”

”Haluan, että koirani käännökset ovat hallittuja ja koira pystyy hyvän kehonhallinnan myötä etenemään optimaalisia linjoja”

”Haluaisin maksimoida koiran nopeuden ratasuorituksiin”

”Jotkut ohjauskuviot ovat minulle todella haastavia, haluaisin kehittää motorisia taitojani”

 

Mitä personal trainer sinulle tarjoaa?

Kartoitetaan kokonaisvaltaisesti tämänhetkinen tilanteesi ravitsemuksen, treenin, unen ja palautumisen näkökulmasta.

Asetetaan yhdessä sinulle tavoitteet sekä seurataan niiden toteutumista.

Laaditaan kausisuunnitelma, jonka pohjalta agilityohjaajalle tärkeät osa-alueesi kehittyvät. Osa-alueet voivat liittyä mm. lajinomaisiin ominaisuuksiin kuten liikkeellelähtöihin, ketteryyteen ja nopeuteen.

Huomioidaan lisäksi kilpailupäivien hyvä vireystila ja keskittyminen.

Mitä eläinfysioterapeutti sinulle tarjoaa?

Valmennuksen aikana koirallesi suunnitellaan teidän tavoitteiden ja koiran tämän hetkisten suoritusten mukaan yksilöllinen harjoitusohjelma, joka kehittää koiran suorituskykyä agilitya ajatellen.

Lisäksi käydään läpi kilpailupäivän rutiineja lämmittelystä jäähdyttelyyn, jolloin saat tuettua koirasi optimaalista suorituskykyä tärkeissä kilpailuissanne, sekä ennaltaehkäiset vammojen syntymistä.

Tarjoamme edullisen paketin kolmelle koirakolle: (huom! nämä paikat ovat täytetty)

  • Seuraamme blogissamme kolmen koirakon etenemistä kevään aikana: koirakot ovat Iina Kalliomäki ja Typy, Päivi Kokko ja Kero sekä Laura Tossavainen ja Ruusa. 

Lue esittelyt kevään koirakoista tämän linkin takaa.

Agilitykoirakon yksilövalmennus -paketti on myynnissä vain tammikuun ajan. 

  • Agilitykoirakon yksilöllisen fysiikkavalmennuksen pystymme ottamaan vielä 4 osallistujaa tälle keväälle.
  • Hinta: 70 e / tapaaminen. Sisältää vähintään 4 tapaamista sekä Rosa-Marian että Ullan kanssa aikavälillä helmikuu-toukokuu 2018
  • Paketti voidaan laskuttaa erissä

Ota rohkeasti yhteyttä, sillä paketti on myynnissä vain tammikuun ajan. Me tarjoamme ratkaisuja sinun ja koirasi matkalle kohti tavoitteitanne!

Sisältö:

  • Helmikuussa aloitetaan alkukartoituksella. Kartoitetaan, missä mennään ja laaditaan yhdessä kokonaisvaltainen suunnitelma keväälle. Teroitetaan sinun ja koirasi fysiikka terävimmilleen kesän arvokisoihin!
  • Paketti sisältää tapaamiset vähintään kerran kuukaudessa personal trainer ja fysiikkavalmentaja Rosa-Marian (Sporttitassu) sekä eläinfysioterapeutti Ulla Tuomen (Espoon Eläinfysioterapia) kanssa. Tapaamiset ovat Espoossa sekä Vantaalla.
  • Tapaamisissa seurataan edistymistänne ja ohjataan jatkoharjoittelua. Pakettihinta sisältää 4 tapaamista personal trainerin ja eläinfysioterapeutin kanssa eli yhteensä 8 tapaamista. 
  • Ohjeistus koirasi oheisharjoitteluun sekä omiin tavoitteisiin pääsemiseksi

Valmennusyhteistyötä innolla odottaen, Rosa-Maria ja Ulla